Dit jaar organiseerden we op zondag 17 maart ons kidsfestival. Hieronder een kleine impressie van hoe het was.
Met dank aan Professor Feijão, Intstrutor Saimon, instrutor Avelange en vele anderen werd het ook dit keer weer een groot succes. De leerlingen én leraren hebben een geweldige middag gehad. De kinderen hebben hard gewerkt het afgelopen half jaar en gingen allemaal met hun gloednieuwe koord naar huis
 
Wil je dit ook meemaken? Kom dan eens langs voor een proefles. Meldt je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wellicht ga jij in september ook naar huis met een nieuw koord en een geweldige nieuwe sport.
 
 Kidsfestival 2024 groepsfoto
Kidsfestival 2024 uitreiking koorden

Onze capoeira lessen starten weer op maandag 28 augustus. Zie hier voor meer informatie over onze lessen. Een proefles is mogelijk; stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LET OP: KIDSSFESTIVAL VERPLAATST NAAR 23 APRIL
 
Dit jaar organiseren we op zondag 23 april 2023 het kidsfestival.
Locatie: Cereol fabriek, Everard Meijsterlaan 1B, 3533 CK Utrecht
Tijd: 12:00 - 17:00 uur
Kosten: €40,- per leerling inclusief een t-shirt en eten en drinken voor de deelnemers
  
Tijdens dit festival kunnen de kinderen van onze groep een nieuw koord krijgen.
Op deze dag zijn er workshops van diverse leraren, roda's en natuurlijk de zogeheten 'batizado' (het moment waarop de leerlingen voor de capoeira wereld laten zien wat ze kunnen). Het is een dag om met andere mensen en met nieuwe capoeira bewegingen kennis te maken.
We vinden het leuk als je komt. Laat je het ons alvast weten?
 Flyer kidsfestival 2023 v3

In het weekend van 1 en 2 oktober was Mestrando Mourão in Haarlem om een workshop capoeira te geven voor de leerlingen van Capoeira School Semente. We kunnen workshops geven voor zowel organisaties of privé, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest.Wil je ook eens zo'n workshop organiseren? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze workshop werkten we aan de gevorderde techniek Tesoura.

capoeiraworkshop haarlem

capoeiraworkshop haarlem2