Woon jij in Utrecht en heb jij na deze lekkere lange zomer ook weer zo'n zin om iets te gaan doen? Wil je lekker met je lichaam aan de slag om fit te worden? En wil je tegelijkertijd iets nieuws leren met je hoofd? Dan hebben wij de perfecte sport voor jou. Capoeira is goed voor je lijf. Het traint zowel benen als armen als de romp. Bovendien is het ook nog een flinke work-out. 

De bewegingen in capoeira zijn geschikt voor alle mensen. Maar het combineren van de verschillende bewegingen en het samenspel met de tegenstander maakt dat deze sport ook zeer geschikt is om de hersenen aan het werk te zetten. De bewegingen hebben allemaal Portugese namen, waardoor je spelenderwijs wat van de taal oppikt.

Capoeira is een unieke sport waarbij muziek met acrobatiek, dans en martial arts wordt gecombineerd. Het kan door iedereen worden beoefend, omdat de bewegingen zeer flexibel zijn aan te passen. Capoeira is ook voor volwassenen.

Wil je dat ook weleens proberen? Stuur dan een berichtje met je aanmelding voor een proefles naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..